logo

Reddit seks met een echte persoon uit de geschiedenis

Het feit dat het video van echte seks op tv een vlucht naar Amsterdam is en dat er vanzelfsprekend meer NL'ers dan bijvoorbeeld Duitsers of Fransen zijn speelt natuurlijk wel chat kamer online filippijnen een rol, maar toch zie ik het meteen.
Not enough sex or it's not a good fit for the sub.
Persoonlijk merk ik het als man niet vaak op, maar ik ben natuurlijk nooit het doelwit dus is het makkelijk voor mij om het niet op te merken.
Vinden jullie andere Nederlanders makkelijk te herkennen in zulke situaties?
Please be sure to check out our FAQ before posting!This bi-lingual subreddit is dedicated to news, sports, humor, culture and questions.No submissions from gender-bashing subs.Posted by see full image, posted.Laatst las ik echter dit artikel over een Australische die merkte dat mannen in Ierland veel minder haar lastig vielen.
Nu vroeg ik mij af in hoeverre de verhalen die ik op Reddit lees Amerikaanse/buitenlandse toestanden zijn en in hoeverre ze universeel zijn en ook in Nederland zouden kunnen gebeuren.
Hey Reddit, ik zit in een boarding area op het vliegveld in Dubai op mijn vlucht naar Amsterdam te wachten, en als ik zo om mij heen keek vind ik het erg makkelijk om mijn mede-Nederlanders te herkennen.Press question mark to learn the rest of the keyboard shortcuts.Sort hot new controversial top rising, posted by, boom, doggystyle, stickied post, posted.Repost within 3 months or from top.Dus, mijn vraag is, in hoeverre worden jullie wel eens in het openbaar door mannen lastig gevallen?


[L_RANDNUM-10-999]
Sitemap